Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > L’APCC i Fira Trapezi organitzen una trobada amb programadors i programadores

Noticias del circo

<< Otras notícias Ferias y Festivales

L’APCC i Fira Trapezi organitzen una trobada amb programadors i programadores

L’associació de Professionals de Circ de Catalunya i Fira Trapezi organitzen, en el marc de la  pròxima edició del festival, la segona trobada entre companyies de circ i programadors i programadores. L’activitat tindrà lloc en el nou espai per a professionals a Cal Massó, dissabte 11 de maig d’10h a 12h.

L’objectiu és que oferir als socis i sòcies de l’APCC la possibilitat de conèixer els programadors i programadores assistents a la Fira, per tal de donar-los a conèixer les seves propostes d’espectacles.

Les places són limitades i ja s'han esgotat, podeu enviar-nos un mail per posar-vos en llista d'espera a projectes@apcc.cat.

Recordeu que els socis i sòcies participants a la trobada us heu d’inscriure com a professionals a Fira Trapezi aquí. El cost de la inscripció és de 30€ i els socis i sòcies compteu amb un descompte del 50%.

La inscripció inclou accés lliure a l’Espai Professional i a totes les activitats professionals, un màxim de 3 invitacions i descompte del 50% en la resta de compra d’entrades (1 entrada per carnet de soci/a per espectacle) i llistat de contactes dels participants a Trapezi 2019.
 

Enlaces relacionados