Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Neix el Festival de Circ de Múrcia

Noticias del circo

<< Otras notícias Ferias y Festivales

Neix el Festival de Circ de Múrcia

La ciutat de Múrcia acollirà a partir d’enguany un festival de circ abans de les festes de Nadal. En la seva primera edició ha programat un total de 16 companyies i 23 funcions, la seva majoria en diferents espais a l’aire lliure, a excepció del Circo Acrobático de Shangai que serà acollit al Teatro Circo Murcia. Es tracta d’una iniciativa municipal organitzada per l’empresa Noletia, responsable de Circada entre d’altres festivals.

Els espectacles són en la seva majoria gratuïts i hi ha la voluntat que representin la variada creació circense actual. Entre d’altres estan programats  les companyies residents a Catalunya la Companyia de circ “eia” amb l’espectacle “Espera” i Circ Pànic amb “Mira-t”  així com el duo de mans a mans “Maiol i Francesco” que mostraran una peça curta en el recull “El circo que viene”.

També actuaran el pallasso Fer Catástrofer, el malabarista El Fedito, els francesos Mauvais Coton i La Nördika, a més de companyies murcianes com Gisela & Guimelh, Alberto Soro y Sofía Acosta & Miguel Gambín.

Enlaces relacionados