Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > S'estrena el 24è Circ d'Hivern "Sopa i el que el vent no s'emportà"

Noticias del circo

<< Otras notícias Circo

S'estrena el 24è Circ d'Hivern "Sopa i el que el vent no s'emportà"

El 24è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris, dirigit per Marine Forteau i Marcel Vidal, de la cia Marcel et ses Drôles de Femmes, s'estrena aquest dissabte 14 de desembre i estarà en cartellera fins el 21 de gener. L'espectacle porta com a títol “Sopa, i el que el vent no s’emportà” i explora amb humor i tragèdia tot un seguit de dinars de Nadal d'una mateixa família a través de diverses generacions.

Segons explica l'equip creador, l'espectacle parla de la tradició, els hàbits, l’absència, la vida que passa i els records que defineixen qui som. Any rere any a la mateixa taula, sota la mateixa finestra, la mateixa recepta, el mateix avet, les mateixes cançons i el vent a fora. Al ritme dels hiverns, en el temps d’un àpat, ens podem reconèixer dins d’aquesta estranya família.

A la peça trobareu diverses tècniques de circ com la suspensió capil•lar, el trapezi, corda, acrobàcies i moviment, amb 5 artistes a sobre l'escenari: Agnès Sales, Gines Belchi, Gewnn Buczkowski,  Marta Camuffi i Mila Martínez.


 

Enlaces relacionados