Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > L'Inaem publica una Guia de bones pràctiques per al reinici de l'activitat escènica

Noticias del circo

<< Otras notícias Política cultural y educativa

L'Inaem publica una Guia de bones pràctiques per al reinici de l'activitat escènica

La "Guia de buenas prácticas para el reinicio de la actividad escénica i musical en España" publicada per l'INAEM equipara la unitat de treball amb unitat de convivència per a companyies i col·lectius del sector artístic i musical en els moments d'exhibició, assajos, formació i desplaçaments en vehicles privats o per a les seves residències artístiques.

Aquesta guia ha estat elaborada seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat i de Treball. No és un document vinculant però ha estat feta amb col·laboració amb 14 associacions d'Espanya, per tal que existeixin una sèrie de mesures i recomanacions d'àmbit estatat sobre com desenvolupar els protocols de l'activitat artística en espais tancats i també al carrer.

Vol ser una guia útil de mesures de prevenció i protecció i una guia de recomanacions sobre com treballar en produccions i concerts, tot complint la normativa de seguretat i salut laboral vigent.