Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > L'APCC signa el manifest del PEN Català en favor de Pablo Hásel

Noticias del circo

<< Otras notícias Sector

L'APCC signa el manifest del PEN Català en favor de Pablo Hásel

El PEN Català, la delegació d'una entitat internacional creada en defensa la llibertat d'expressió i els drets lingüístics, ha organitzat una marató de vuit hores en defensa de la llibertat d'expressió i per l'alliberament de Pablo Hasél. L'entitat ha convocat tota la comunitat literària a participar en l'acte, que se celebrarà el 5 de març a partir de les 9 i es podrà seguir pel canal de YouTube del PEN Català. L'AAPCC ha signat el comunicat creat pel PEN català, que encara està obert a més adhesions.

De moment hi ha unes 60 persones i entitats que han signat el comunicat, que s'ha obert a més adhesions. El PEN català, , ha afirmat que "rebutja frontalment" la sentència contra Hasél, "que vulnera el dret a la llibertat d'expressió i se suma a les sentències contra les diferents expressions artístiques de Valtònyc, els membres de La Insurgencia, César Strawberry o Abel Azcona, entre d'altres".

L'acte comptarà amb les intervencions d’activistes i personalitats del món de l’escriptura, la música i l’art "per denunciar els fets, demanar l’alliberament del raper lleidatà i la reforma del Codi Penal espanyol, així com la derogació de la llei mordassa".

AQUI podeu llegir el text del comunicat que ha signat també l'APCC.

Enlaces relacionados