Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > A la fresca d'Anna Confetti, finalista al millor espectacle d'Arts de Carrer als Premis Max

Noticias del circo

<< Otras notícias Circo

A la fresca d'Anna Confetti, finalista al millor espectacle d'Arts de Carrer als Premis Max

L'espectacle "A la fresca" de la companyia Anna Confetti ha estat nominat com a finalista en la categoria de propostes d'arts de carrer dels XXIV Premios Max de les Arts Escèniques que lliura la Fundación SGAE. En total els premis compte amb 20 categories diferents de premis referents al teatre i la dansa, però cap per a l'àmbit del circ.

Del total de 439 espectacles acceptats a concurs, només 191 han estat sel·leccionats per participar com a finalistes en aquesta edició dels Premios Max. Enguany la cerimònia de lliurament dels Premis tindrà lloc el pròxim 4 d'octube al Teatre Arriaga de Bilbao.

Tres iaies i una cadira gegant

"A la fresca" tres dones es passegen pel carrer amb una cadira gegant per prendre la fresca, cosa que genera diferents situacions amb el públic i entre elles mateixes. La companyia d'Anna Confetti té més de 30 anys de trajectòria en espectacles de circ de carrer i sala.