Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Arrenca el Festival Circ Cric al Montseny

Noticias del circo

<< Otras notícias Ferias y Festivales - 04/04/2012

Arrenca el Festival Circ Cric al Montseny

Escarlata Circus, Los Galindos, Pessic de Circ, Circo Los, Pep Callau o Claret són només alguns dels artistes que participaran aquest any al Festival Circ Cric, que se celebrarà al Parc Natural del Montseny des del 16 d’abril fins el 17 de juny

Si bé fins ara aquest festival de circ, música, teatre i dansa tenia lloc durant dos caps de setmana de la primavera, en aquesta ocasió la família del Circ Cric, amb Tortell Poltrona al capdavant, ha dissenyat una programació al llarg de diversos caps de setmana amb tot tipus d’activitats, per a tota mena de públics.

El Festival començarà aquest proper divendres 6 d’abril amb el nou ‘Som del Montseny/Agrofest 2012’, un espai on mostrar una escena musical amb denominació d'origen Montseny. Hi participaran l'Orquestra Sant Celoni o Joan Colomo, entre uns altres.
Escarlata Circus presentarà el dia 13 a la Carpa Coluche ‘Pugilatus’.

Diumenge 22 d’abril hi haurà la Fira Activitats al Circ, on participaran Los Galindos, Pessic de Circ, Rolabola, Elegants, Asaco, Circ Bover, Circ Cric, Circo Los, Gran Fele, Allé llé, Ademc i La Castanya de Viladrau.

Al llarg del festival, també es podrà veure l’espectacle del Cric ‘Els racons de la memòria’ (els dies 29 de maig, 6, 20 i 27 de maig, i 3, 10 i 17 de juny), Le surt du dedans, de Baro d’evelk Cirk Cie (els dies 1,2 i 3 de juny), o Capas, de la cia de circ ‘eia’ (el dia 11 d’abril).

I un altre plat fort del festival serà el Matx de Pallassos, on participarà Pep Callau, Claret, Marcel Escolano, el mateix Tortell Poltrona i vuit pallassos més.
 

El pes de la música és prou important, entre d’altres hi actuaran Sidonie, Paul Fuster o Very Pomelo. La dansa arribarà de la mà de Claire Ducreux i Toni Mira, que presentaran el dia 27 de maig l’espectacle ‘En attendant l’inattendu’. I el 8 de juny, l'actor Sergi López portarà ‘Non Solum’ al Montseny. En total, dos mesos seguits on gaudir de les arts escèniques al Montseny.

Enlaces relacionados