Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > El Catàleg d’Espais de Formació en Circ recull una cinquantena de centres arreu de Catalunya

Noticias del circo

<< Otras notícias

El Catàleg d’Espais de Formació en Circ recull una cinquantena de centres arreu de Catalunya

Ja podeu consultar online el Catàleg d’Espais de Formació en Circ, que recull informació d’una cinquantena de centres on aprendre circ arreu del territori. Aquest catàleg ha estat elaborat pel Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, amb les dades recollides per l’enquesta duta  terme enguany per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya. El catàleg es va donar a conèixer en el marc el marc de la Jornada de Visibilització dels Espais de Formació en Circ, una de les accions de la mesura de Formació del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 liderada pel CRAC Rogelio Rivel.

En aquest catàleg (CONSULTEU-LO AQUI) trobareu tot tipus d’espais que ofereixen formació en circ professional i amateur, i per a tot tipus de públic, ja sigui adult com infants, i de tot tipus de disciplines: aeris, acrobàcia, clown, etc.

En AQUEST enllaç podeu consultar el resum de la Jornada de Visibilització dels Espais de Formació en Circ organitzada pel Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, en el marc de la mesura de Formació del Pla d’Impuls del Circ.