Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Neix un nou espai d’entrenament i creació en circ a Valls, el Tingladu

Noticias del circo

<< Otras notícias Circo

Neix un nou espai d’entrenament i creació en circ a Valls, el Tingladu

Valls acull a partir d’enguany un nou espai dedicat al circ que se suma a La Circoteca de la cia Passabarret. Es tracta del Tingladu, que acollirà entrenament i creació artística en circ, un projecte iniciativa d’una associació cultural sense ànim de lucre formada majoritàriament per dones artistes professionals i amateurs de la provincia de Tarragona.

L’objectiu del Tingladu és promoure el coneixement, aprenentatge, investigació, creació i la pràctica d’arts escèniques, especialment el circ i les disciplines aèries, a més de difondre les arts escèniques al territori i crear vincles amb els projectes culturals pròxims.

A més d’entrenament i creació en circ, el Tingladu també vol promoure la cultura amb actuacions, recitals, conferències, exposicions, etc.

Actualment l’espai ofereix dos dies d’entrenament lliure, on les persones sòcies interessades poden practicar la disciplina desitjada, així com la promoció de cursos de formació d’aeris i dansa, i també acull creació artística a nivell professional.

El Tingladu vol fomentar intercanvis culturals, col·laboracions creatives entre les persones associades i amb altres associacions i institucions i també estan obertes a crear sinergies amb la comunitat per a la realització d’activitats solidàries, vinculades a l’educació social i popular, amb perspectiva de gènere.

Enlaces relacionados