Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Cronopis i Taller d'Idees presenten l'espectacle fruit del taller de circ amb persones discapacitades

Noticias del circo

<< Otras notícias Circo - 13/04/2012

Cronopis i Taller d'Idees presenten l'espectacle fruit del taller de circ amb persones discapacitades

Dissabte 14 d'abril, es presentarà l'espectacle que ha resultat del Taller de Circ de Mataró, que compta amb l'experiència i la participació d'alguns membres de Cronopis, com Jordi Mas i Marina Montserrat.

El Taller de Circ per persones discapacitades és una idea conjunta de l'associació d'integració social Taller d'Idees i l'Associació per les Arts del Circ Cronopis.

Junts treballen per familiaritzar, conèixer i experimentar amb diferents tècniques circenses i corporals com a eines d’expressió i comunicació.

Aquest projecte permet aprofundir i potenciar les habilitats de les persones amb discapacitat intel·lectual en el món del circ. Les tècniques circenses tenen beneficis físics, mentals i psicoemocionals en les persones i alhora potencien la cooperació i el treball en grup. Aprofitant l’experiència de Cronopis, s'ha creat un espai de relació i interacció de les persones amb discapacitat i els artistes i alumnes de Cronopis. Un espai d’integració usant espais normalitzats i professionals de l’àmbit del circ. Com una manera de intercanviar expressions artístiques i conèixer i cooperar com a artistes en un mateix ambient.

Dissabte a Cronopis, a partir de les 18h, a banda d'aquesta representació, també hi haurà diferents números de circ a l'aire lliure amb artistes de Cronopis i tot això amb l'acompanyament de la Tribukada, una batukada molt especial.