Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Píndola formativa: Drets d’imatge i d’autor en fotografies i vídeos d’espectacles d’arts escèniques

Noticias del circo

<< Otras notícias APCC

Píndola formativa: Drets d’imatge i d’autor en fotografies i vídeos d’espectacles d’arts escèniques

En algun moment de la vida d’un espectacle és necessari emprar imatges, fotografies o vídeo de la producció, ja sigui per a la seva difusió, a través de premsa, web i xarxes socials, com per als dossiers que s’envien als responsables de programació. La nova píndola de formació organitzada per les associacions de professionals de les arts escèniques APCC, APdC, AADPC, TTP i APGCC s’endinsa en la relació artista-fotògraf:

Quins tipus d’acords i contractes es pot trobar una companyia que encarrega imatges per difondre el seu espectacle? Quines limitacions d’ús té aquest material? Quina durada han de tenir els acords? Quin paper hi juguen els drets d’imatge de les artistes que hi apareixen i quin la cia com a propietària de l’espectacle? Necessitem que el públic que aparegui als nostres vídeos i fotografies signi una cessió de drets d’imatge?

AQUI podeu inscriure-us.

Desenvolupament de la sessió:

10h – Benvinguda

10h10 – Víctor Blasco: marc legal i exemples d’aplicació

11.00h – Marta Garcia Cardellach: casos pràctics

11h30 –Preguntes de les persones assistents

Informació pràctica:

Píndola formativa organitzada per les associacions de professionals de les arts escèniques APCC, APdC, AADPC, TTP i APGCC i oberta a les persones associades.

Ponents: Víctor Blasco, advocat especialista en drets d’autor i d’imatge; Marta Garcia Cardellach, fotògrafa especialitzada en arts escèniques i circ.

Dia: Dijous 9 desembre

Horari: de 10 a 12h.

Lloc: per zoom

Preu: Sessió gratuïta per a socis i sòcies

Enlaces relacionados