Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Presència de l'APCC a Fira Tàrrega 2022

Noticias del circo

<< Otras notícias Ferias y Festivales

Presència de l'APCC a Fira Tàrrega 2022

L'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) estarà present a Fira Tàrrega amb un estand a la Llotja Professional des del dijous 8 fins el diumenge 11de setembre. Com els darrers anys, compartirem estand amb d'altres associacions d'arts escèniques com l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació de Teatre per a Tots els Públics (TTP), l'Associació d'Empreses de Distribució i Gestió de les Arts Escèniques (ADGAE) i Arts de Carrer Associades (PATEA). A més, enguany també compartirem l’estand amb la federació d’entitas de circ de tot l’Estat, CircoRED.

Descompte per a la inscripció professional

Les persones associades a l’APCC compten amb un descompte del 50% en l’acreditació professional a la Fira, que ofereix accés a tots els serveis de la plataforma online firatarrega.pro, participació presencial a FiraTàrrega amb accés a les activitats professionals i entrades per als espectacles, preferència de reserva als allotjaments i transports Fira, possibilitat d'entrades addicionals al 50% del preu (segons disponibilitat).

AQUÍ us podeu inscriure.

Trobada amb programadores i programadors

Juntament amb les diferents associacions de professionals de les arts escèniques presents a Tàrrega organitzarem una trobada amb programadors/es per als nostres socis i sòcies que tindrà lloc el dissabte 10 de setembre al migdia. Les inscripcions per aquesta activitat ja estan tancades. La primera setmana de setembre confirmarem a les companyies i artistes les seves places per a l'activitat.

Enlaces relacionados