Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Leandre, Jiribilla i Paki Payà al Festival Internacional de Teatre Al Carrer de Vila – Real

Noticias del circo

<< Otras notícias Ferias y Festivales

Leandre, Jiribilla i Paki Payà al Festival Internacional de Teatre Al Carrer de Vila – Real

El 4 de maig engega la 25a edició del Festival Internacional de Teatre Al Carrer de Vila – Real, que enguany també estrena nova direcció, a càrrec de Pau Ayet. Fins diumenge 6 de maig es podran veure els projectes de prop d’una vintena de companyies, a més de diverses activitats paral•leles.

Entre les companyies programades trobem Jiribilla, amb Fanny Giraud i Marta Sitjà, que presentaran el seu espectacle Las Polis .

Leandre presentarà el seu treball Chez Leandre, que va rebre el Premi a Millor espectacle de Circ de Carrer en la primera edició dels Premis de Circ Zirkòlica de Catalunya. El públic de Vila-Real podrà veure de nou Leandre, que juntament amb la Cia La Tal, també presentaran Demodés, una tragicomèdia sobre tres pallassos perduts, expulsats d’un món que canvia.

I la companyia Paki Payà, amb Noemi Díaz i Adrià Mascarell, convidaran a jugar al públic amb el seu espectacle Shake, Shake, Shake, que en aquesta segona edició dels Premis Zirkòlika, també va estar nominat com a Millor Espectacle de Circ de Carrer.
 

Enlaces relacionados