Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > El Grec s’obre més al circ i a la ciutat

Noticias del circo

<< Otras notícias Ferias y Festivales

El Grec s’obre més al circ i a la ciutat

Ramon Simó, el nou director del Grec Festival de Barcelona, va presentar en una roda de premsa la seva programació el passat 25 d’abril. Donarà el tret de sortida del Grec la inauguració oficial, el 30 de juny, amb el circ aeri de la companyia belga Theater TOL, i els concerts de La Troba King-Fú i Canteca de Macao. Tota una festa per convidar a la ciutadania a fer el Grec Festival de Barcelona més seu.

El Grec es concentrarà a Montjuïc en diferents escenaris -hi haurà dos espais nous per al circ, el Hub de la plaça Margarida Xirgu i la carpa davant la Fundació Mies Van de Rohe- i aquesta art escènica tindrà més lloc en la programació d’aquesta edició.
El pallasso Tortell Poltrona celebrarà els seus 35 anys de professió del 4 al 15 de juliol amb Els racons de la memòria, a la carpa que situada davant la Fundació Mies Van de Rohe.
Escarlata Circus, que enguany també celebren el seu 25è aniversari, debutaran a la ciutat comtal. Llenties i Marabú, un espectacle dirigit per Sergi Lòpez, es podrà veure a la plaça Margarida Xirgu del 19 al 21 de juliol.

El Teatre Grec acollirà el 28 i 29 de juliol Le Grand C, de la cie XY, que ja van ser a la programació de Trapezi Reus el 2010.

A més, el Grec posarà en marxa un seguit d’Activitats Paral•leles on hi haurà més lloc pel circ. La carpa del Hub de la plaça Margarida Xirgu serà l’espai que acollirà l’Escola de l’espectador, amb la voluntat de facilitar la comprensió dels aspectes que ajuden a comprendre el perquè i el com d’un projecte artístic. També aquest espai serà l’escenari dels Tallers de Circ per a famílies que anirà a càrrec de Circulant, circ en moviment! I les biblioteques de Barcelona continuaran amb l’activitat ‘Converses a les Biblioteques’, on enguany hi participarà Tortell Poltrona, entre d’altres.

Enlaces relacionados