Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > El Festival L’1,2,3 del Pallasso · Festival de Circ de Tiana, premiat amb Aplaudiment a la Creació Emergent dels Premis FAD Sebastià Gasch d’Arts Parateatrals 2012

Noticias del circo

<< Otras notícias Ferias y Festivales - 15/06/2012

El Festival L’1,2,3 del Pallasso · Festival de Circ de Tiana, premiat amb Aplaudiment a la Creació Emergent dels Premis FAD Sebastià Gasch d’Arts Parateatrals 2012

El Festival L’1, 2, 3 del Pallasso, Festival de Circ de Tiana, obert a totes les disciplines, i en especial a les arts del circ i la música nascut el 2005 a la memòria del pallasso, poeta i pedagog Joan Armengol i Moliner ha rebut el Premi APLAUDIMENT A LA CREACIÓ EMERGENT dels Premis FAD Sebastià Gasch d’Arts Parateatrals 2012 que ha atorgat l’Associació Foment de les Arts i del Disseny (FAD) en la seva 37ª edició.

L’associació FAD creada el 1903 per afavorir la millora de la pràctica dels que llavors eren els bells oficis i les arts decoratives constitueix el 1976 els premis FAD Sebastià Gasch per distingir les actuacions parateatrals més destacades de la temporada i totes aquelles persones que proposen mirades diferents i innovadores del món de l’espectacle.
Com el mateix jurat dels Premis FAD Sebastià Gasch integrat per Emili Gasch, Isabel López, Xavier Marcé, Joaquim Noguero, Isabel Olesti i Margarida Troguet ha expressat en la carta adreçada al Festival, concedeix per unanimitat l’APLAUDIMENT A LA CREACIÓ EMERGENT a L’1, 2, 3 del Pallasso, Festival de Circ de Tiana per la seva voluntat polièdrica. Nosaltres (el jurat) que ho hem vist i ho hem sentit, avui ho expliquem en format d’Aplaudiment a la Creació Emergent.

L’any 2003 el jurat d’aleshores va premiar amb un sonor Aplaudiment pòstum a Joan Armengol per l’impuls al clown personal, còmplice fundador de l’Escola de Circ Rogelio Rivel, professor de l’escola juvenil de circ de l’Ateneu Popular 9 Barris i mestre de mestres.
L’organització del Festival fa públic l’agraïment, la satisfacció i el prestigi que suposa aquest Premi, i la importància que valori la convivència d’arts escèniques i en especial, el circ. També felicita a la resta de premiats de l’edició 2012: Premi FAD Sebastià Gasch a Roberto Olivan; Premi FAD d’Honor a Concha Velasco i Aplaudiments a les persones Violeta La Burra i Miguel Noguera.

Del 26 de juny al 22 de setembre al Convent dels Àngels de Barcelona, seu del FAD, els projectes guanyadors del Premi FAD Sebastià Gasch seran presents a l’exposició “FADexpo. El millor disseny de l’any”.

L’acte d’entrega del Premi FAD tindrà lloc el proper dia 2 de juliol a LA FÀBRICA MORITZ (Ronda Sant Antoni, 39-41, Barcelona) a les 21 hores.

Enlaces relacionados