Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > El Festival ULLS aposta pel circ en la seva 6a edició

Noticias del circo

<< Otras notícias Ferias y Festivales

El Festival ULLS aposta pel circ en la seva 6a edició

ULLS 2012, 6è Festival Barcelona Cultura, que se celebra del 3 al 7 d'octubre a Barcelona, aposta en aquesta nova edició per propostes teatrals modernes i trencadores i incorpora, a més, el circ d’autor i dóna més lloc a les activitats familiars.

Circ d'autor
Els argentins Claudio Inferno & la Companyia uneixen forces per presentar un espectacle de circ conjunt, ‘Vies & Iceberg’, un diàleg creatiu que fondrà els seus imaginaris en un mateix escenari a través del gest, el cos i els objectes, un delirant i poètic viatge entre l'absurd i el real.

ULLS 2012 per a tota la família
Fidel als seus principis de fer arribar les arts escèniques a tothom, ULLS 2012 programa diverses activitats per compartir amb els més petits de la família. Espectacles de teatre per als més petits o tallers perquè aprenguin jugant són algunes de les propostes que aquesta nova edició del festival dedica als nens.

Amb les activitats familiars es pretén que grans i petits trobin un punt d’interacció en les arts escèniques, que el teatre es converteixi en una forma d’aprenentatge i que el circ esdevingui una activitat integradora.

La companyia de teatre veneçolana Una Mika estrenarà ‘Pinta tu lienzo’, un espectacle itinerant de teatre, dansa i música en directe. En el terreny de la dansa contemporània, la companyia La Favorita interpretarà ‘A la D3’, una peça que permet parlar dels valors humans, i El Planeta agradece proposa un musical infantil que estimula els cinc sentits i ajuda a prendre consciència vers el planeta. En circ, l’artista Joan Català estrenarà l’espectacle de petit format ‘Pelat’’.

A més, Viu i Riu organitzaran un taller de circ que permetrà iniciar-se en les tècniques circenses com els malabars, els monocicles o la cinta d’equilibri.
Els espais del festival

ULLS 2012 se celebrarà en diferents espais urbans de Barcelona. Com a novetat, el festival amplia les seves fronteres amb un dels espais més emblemàtics de les arts escèniques de la ciutat, el Mercat de les Flors, així com el Museu Frederic Marès, i la Casa Taller de Marionetas de Pepe Otal. Igual que l'any passat, ULLS 2012 establirà la seva seu en la Plaça de la Mercè, al Barri Gòtic, i ocuparà altres espais ja clàssics com l’Arts Santa Mònica, l’Institut del Teatre, la Plaça del Rei, la Rambla del Raval i el Passeig de Sant Joan. A més, i fidel a la idea de descentralització, ULLS 2012 també estarà present a Santa Coloma de Gramenet, a la Biblioteca Singuerlín. L'objectiu és involucrar tots els racons de la ciutat i fer que les arts escèniques arribin a tothom que ho desitgi.

 

Enlaces relacionados

Companyia Es Claudio Inferno Joan Català