Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull porten el circ català a Suècia

Noticias del circo

<< Otras notícias Circo

FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull porten el circ català a Suècia

FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull han engegat conjuntament una iniciativa que permet que tres companyies catalanes participin a Subcase 2013, la fira d'espectacles circenses que organitzen el centre de creació suec Subtopia i la New Nordic Circus Network.

Los Galindos (amb 'Maiurta'), la Companyia de Circ EIA (amb 'Capas') i Projecte Otradnoie (amb 'Otradnoie 1') són les tres companyies que participaran a l'edició 2013 de Subcase, la fira de circ que tindrà lloc del 13 al 15 de febrer a Norsborg (Suècia). Aquesta participació és fruit de l'acord d'intercanvi vigent entre FiraTàrrega i el centre de creació Subtopia, que ja va suposar la presència a FiraTàrrega 2012 de la producció nòrdica 'Bring the ice' i de l'organització del Focus Nòrdic, que el mes de setembre va fer possible a Tàrrega el contacte i l'intercanvi d'experiències entre professionals catalans i nòrdics.

El programa català a Subcase 2013 ha estat seleccionat per un comitè format per Kiki Muukkonen, directora artística de Subtopia; Jordi Duran, director artístic de FiraTàrrega; Jordi Jané, crític de circ català; Jordi Gaspar, director del Circ Trapezi Festival, i una persona responsable de l'Institut Ramon Llull.

Foto: Maiurta, Los-Galindos. JORDI BOVER