Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > La Planeta es transforma en un petit circ de la mà dels Escarlata Circus

Noticias del circo

<< Otras notícias Circo

La Planeta es transforma en un petit circ de la mà dels Escarlata Circus

Les festes de Nadal són sempre un moment ideal per gaudir del circ. Escarlata Circus, o el que és el mateix, Bet Miralta i Jordi Aspa, arriben des d’aquest dissabte a la sala La Planeta de Girona per celebrar amb Llenties i Marabú, els
seus 25 anys de trajectòria. Es tracta d’un espectacle que compta amb la direcció i ajuda del seu gran amic, l’actor Sergi López, i que tranformarà la sala teatral de Girona en un espai molt diferent al que estem acostumats.
Dues grades encarades i una pista central ens faran viure amb intensitat els aproximadament 40 minuts que dura l’espectacle. Un temps que, en realitat s’aturarà per donar pas a una realitat paral·lela on les coses grans són petites,
les fredes es tornen calentes, les de dalt són a baix i les més dures, toves. Llenties i Marabú trenca tots els esquemes i converteix el públic en protagonista d'una història imaginativa, peculiar i divertida.

«Llenties i Marabú», que compta amb Sergi López en la direcció, combina humor i màgia per a tota la família


I és que els màgics éssers que conviuen en aquest preciós teatre-circ ambulant provoquen tota una explosió de sentiments que sorprenen cada segon. Ludmila i Alfonso, dos personatges estrafolaris amb sang firaire, són els encarregats de guiar el públic per un món on tendresa i perill es troben a cada moment. Les representacions es portaran a terme els dies 23, 26, 29 i 30 de desembre a les 12 del migdia, i els dies 22, 27 i 28 de desembre, a partir de les 6 de la tarda.

Foto Manel Sala