Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Una vintena de professionals participen en la Jornada de treball del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Animació en Circ

Noticias del circo

<< Otras notícias APCC

Una vintena de professionals participen en la Jornada de treball del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Animació en Circ

El passat 13 de març, el Departament d'Ensenyament, en el marc del II Pla
Integral de Circ de Catalunya i amb la col.laboració de l'APCC, va organitzar una Jornada de treball a l'entorn del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'animació en circ, en fase d'elaboració. A la Jornada van participar vint professionals de circ, formadors i artistes, que van poder conèixer la feina feta fins ara pel Servei d'Ordenació d'Ensenyaments de Règim Especial i un grup de treball d'especialistes format per Anne Morin (Escola Rogelio Rivel), Tere Celis (Escola Rogelio Rivel) i Mercè Mateu (INEFC), membres de la Comissió de Formació de l'APCC.

A la jornada es van recollir les opinions dels assistents a qui es va emplaçar a aportar més propostes respecte les matèries i les assignatures fins el 8 d’abril.

En el document adjunt es pot veure un document elaborat pel Departament d’Ensenyament que resumeix el context i el procés d’elaboració del futur títol propi de Cicle Formatiu de Grau Mitjà Animació en Circ.
 

Escola Rogelio Rivel Foto: Thomas Cristofoletti