Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Sis dies de circ a Tarragona per les festes de Santa Tecla

Noticias del circo

<< Otras notícias Circo - 12/09/2013

Sis dies de circ a Tarragona per les festes de Santa Tecla

Un any més , la companyia de Valls Cia Passabarret ofereix un programa complet d'actuacions circenses dins el programa de la festa major de Santa Tecla . A partir de divendres que , i fins al dia 19 , cinc companyies diferents oferiran un total de tretze funcions per a públic familiar . Per segon any , la ja cèlebre 'Plaça Friki ', que aglutinava totes les propostes de circ i clown de les festes , queda reconvertida en una producció en carpa de circ , que a més inclourà espectacles per a adults a les sessions nocturnes de clown per a adults del 16 , 17 i 18 , sota el segell de 'Sessió Friki ' . El preu de les entrades és unitari , de 5 € per persona .


A diferència de la passada edició , la carpa de circ de les festes , que estarà ubicada a la Plaça Verdaguer , oferirà un espectacle resident tots els dies . ' Tandarica Circus Experience ', que és així com es diu la proposta , és el nou xou que Cia Passabarret al costat d'altres artistes , alguns d'ells procedents del Circ Nacional de Cuba . "L'any passat , la carpa de circ es va convertir en una desfilada d'artistes i companyies oferint els seus espectacles , gairebé tots unipersonals " , explica David Sancho de Cia Passabarret . "No obstant això , aquest any hem preferit apostar per un espectacle més llarg , de més d'hora i mitja , amb un format de circ clàssic i mitja part . Dóna continuïtat a un dels nostres espectacles anteriors , però amb la participació d'altres artistes que assumeixen números de malabars , clown , teles , aeris o contorsió ", afegeix .
 

A més dels membres de Cia Passabarret , en el xou participen artistes com el cubà Víctor Lafita , la contorsionista valenciana Claudia Poveda , procedent del Circ Gran Fele , o Dani Cercós , membre de Cia LP , que ha treballat en altres companyies com Los Galindos o Los Gingers .


A més d'aquest espectacle també s'oferiran altres propostes. La matinal infantil de dissabte 14 anirà a càrrec del pallasso català Pep Callau , tot un clàssic en el panorama circense nacional . A més , també hi haurà sessions Friki , és a dir , amb humor i clown per a adults . Seran el dilluns , dimarts i dimecres , a les deu de la nit, i aniran a càrrec d'artistes com l'argentí Loco Brusca , un referent en el clown físic , el gallec Roi Borrallas , guanyador del premi del públic de les Festes del Pilar de Saragossa al millor espectacle de carrer , i el grup d'impro The Junguis , amb seu a Barcelona . El preu de les entrades a tots els espectacles és unitari , de cinc euros per persona .