Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > El CoNCA impulsa l’Estatut de l’Artista i demana la col·laboració del sector mitjançant una enquesta

Noticias del circo

<< Otras notícias Política cultural y educativa - 01/010/2103

El CoNCA impulsa l’Estatut de l’Artista i demana la col·laboració del sector mitjançant una enquesta

L’Estatut de l’Artista és una antiga reclamació del sector artístic i cultural que recull aspectes com el del currículum formatiu, la contractació, la tributació i la propietat intel•lectual, entre d’altres temes vinculats a l’àmbit professional de la cultura i de les arts. En aquest sentit, la reivindicació va dirigida a la poca adequació que mostra la reglamentació existent pel que fa a aquestes qüestions i, per aquest motiu, demana que es duguin a terme les modificacions necessàries per apropar-la a la realitat professional de l’ àmbit.

El CoNCA es proposa impulsar el projecte de l’Estatut de l’Artista amb l’objectiu de buscar solucions als problemes laborals i jurídics detectats en cadascuna de les professions artístiques i culturals i dissenyar una estratègia d’actuació que permeti millorar la legislació vigent que en regula les condicions. Per dur a terme aquesta tasca cal validar i actualitzar la informació entorn a la situació actual del col•lectiu. Per això us proposem que hi col•laboreu omplint aquesta enquesta.
 

Respondre l’enquesta només us ocuparà vint minuts i la vostra aportació pot ser important per a la millora de la situació jurídica i laboral de la nostra professió.
 

Enlaces relacionados