Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > L'APCC exposarà material dels seus socis a la Jornada professional de la Fira Trapezi de Reus

Noticias del circo

<< Otras notícias APCC - 17/04/2014

L'APCC exposarà material dels seus socis a la Jornada professional de la Fira Trapezi de Reus

Dissabte 10 de maig, dins de la Jornada Professional de la Fira Trapezi, l’APCC presentarà el nou web d’internacionalització www.circat.cat


Per aquesta presentació, que es farà davant de les companyies programades al festivals i els programadors nacionals i internacionals que assisteixin a Trapezi l’APCC ofereix als socis la possibilitat d’aportar material promocional que s’exposarà.
Per tal de facilitar la disposició del material i evitar la despesa inútil, només s’admetrà un tipus de material promocional per companyia i no més de 50 exemplars. El material es pot enviar a l'oficina de l'APCC (La Central del Circ. Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós) o portar-lo en horari d'oficina (9.30h-15h)

Les companyies programades dins de la Fira no cal que portin material a l’estand de l’APCC, ja que la Fira habilitarà un espai dins de la Jornada professional per aquest motiu.

El material es pot fer arribar a l’oficina de l’APCC fins al 6 de maig, però agraïrem que si hi esteu interesats, ens ho indiqueu.

En cas que hagueu participat a un estand paraigua de l’APCC i no hagueu recollit el material sobrant, no cal que ens en feu arribar més.
 

Enlaces relacionados