Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Ja tenim data pel Dia Mundial del Circ 2015: dissabte 18 d'abril

Noticias del circo

<< Otras notícias APCC - 14/06/2014

Ja tenim data pel Dia Mundial del Circ 2015: dissabte 18 d'abril

El 2015 el Dia Mundial del Circ se celebrarà el dissabte 18 d’abril. Des de l’APCC i la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (la XECC) proposem deu dies de celebració amb dos caps de setmana, des del divendres 10 d’abril fins al diumenge 19 d’abril. Per aquest motiu convidem al sector (companyies, centres, associacions, programadors) a pensar, programar i proposar espectacles, tallers i activitats de circ en seu espai i/o municipi.

L’APCC posa a disposició dels programadors i agents culturals unes eines per tal de facilitar aquesta presència de circ:
-Directori de professionals
-Directori d’espectacles
-Directori d’escoles de circ
-Directori de formadors de circ
-Borsa de treball

L’APCC, com és habitual i tal com ha fet els dos darrers anys, en farà una agenda conjunta i una nota de premsa que farà arribar als mitjans. Aquí podeu veure com va ser la celebració d’aquest 2014, que va incloure entre altres el cicle Circ d’ara mateix del Mercat de les Flors.

Des de l’APCC i la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) treballarem també altres accions com una acció conjunta a Barcelona i un manifest. Aquí podeu llegir el manifest d'aquest any.

Anirem donant més dades a mesura que es vagin concretant.