Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Últims dies per omplir l'enquesta que permetrà tenir dades reals del sector

Noticias del circo

<< Otras notícias APCC - 16/10/2014

Últims dies per omplir l'enquesta que permetrà tenir dades reals del sector

Adrian Schvarzstein, Katraska, Psirc, Elegants, Improvisto\'s Krusty Show, Moi Jordana Cia de Circ, Little Testa, Los2play, Malabaracirco, cia. Maria Villate, ES i Los Excentricos, Mabsutins, Panettone Brothers, Organizacion Efimera, Serena Vione, Cie. Sudestada, Volaquivol, Escarlata Circus, Compania ES, La Querida, Amer i Àfrica Circ cia., Cia. Més Tumàcat, Companyia de Circ "eia" i Capicua ja han omplert l’enquesta per a companyies de circ amb residència a Catalunya.

L'enquesta ha estat oberta per l'APCC a causa de la manca d'indicadors sobre professionals, infraestructures i consum, cosa que dificulta tenir el coneixement real de la dimensió i les característiques del sector circense així com la negociació amb les institucions.
En el qüestionari es recullen dades generals de la companyia, dades d’exhibició i facturació. Els resultats de l’any passat es poden veure en aquest link

Els objectius del qüestionari són:
• Recollir dades reals i concretes del sector
• Fer visible l'activitat cultural i econòmica real del circ
• Destacar les problemàtiques que ens afecten
• Tenir eines de negociació i argumentació amb les administracions

Els resultats es presentaran el mes de novembre  i com l'any passat s'organitzarà una trobada d'artistes i companyies.

Les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cada companyia.

Les companyies que vulguin participar ho poden fer omplint aquest qüestionari abans del 6 de novembre (tant si hi van participar l'any passat com si no)

Entre totes les companyies participants que van omplr l'enquesta abans del 30 de setembre es va sortejar 1 invitació doble per a l’espectacle Cherepaka, de Nadère Arts Vivants/Andreane Leclerc el 8 d’octubre al Mercat de les Flors de Barcelona. La companya afortunada va ser Elegants.

Los Caneca Foto: Manel Sala