Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Animal Religion guanya el Premi Moritz de Fira Tàrrega

Noticias del circo

<< Otras notícias Circo - 16/10/2014

Animal Religion guanya el Premi Moritz de Fira Tàrrega

La companyia catalano-finlandesa Animal Religion guanya el Premi Moritz a la millor estrena d'arts de carrer i no convencionals de votació professional amb el 'site-specific' 'Chicken Legz'. El jurat, integrat pels 789 professionals acreditats per la Fira, han votat a través d'una enquesta digital que es va posar en marxa un cop finalitzada l'edició d'enguany.

Animal Religion és una companyia jove formada pel finlandès Niklas Blomberg i el català Quim Girón, que van coincidir a la Universitat de Dansa i Circ d'Estocolm. En aquesta ocasió, Blomberg i Giron estaven acompanyats en escena per Ben Smith, John Simon, Santi Albalate, Tom Brand, Katri Lausjärvi i Benet Jofre en un nou muntatge que es realitzava en una granja als afores de Tàrrega, on els artistes compartien el protagonisme amb cavalls, gossos i oques a ritme de música electrònica.

Per tercer any consecutiu, la companyia premiada forma part del Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega, la secció que secunda i acompanya les noves creacions artístiques de companyies emergents. 'Ârtica', de la companyia Ponten Pie el 2013, i 'Que vaya bonito', de Teatro de Cerca el 2012, són els anteriors guanyadors del premi.

Enlaces relacionados