Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Neix la revista Art Social amb continguts sobre circ social

Noticias del circo

<< Otras notícias Sector

Neix la revista Art Social amb continguts sobre circ social

La nova revista Art Social ha dedicat gran part del seu primer número al circ social i el seu potencial de transformació de la societat. La publicació és una iniciativa de l’associació Neret Social, sorgida arran de la I Trobada de Circ Social celebrada ara fa quasi un any a l’Ateneu de 9Barris, en què es va manifestar la necessitat de disposar d’algun mitjà que donés veu al col•lectiu de professionals dedicats al circ social, i per extensió, a tot el sector que treballa les arts amb un objectiu transformador, ja sigui arts escèniques com plàstiques o musicals. De fet l’objectiu de l’associació es promoure i visibilitzar l’art social amb aquesta revista publicada per ll'editorial que han creat, Neret Edicions.

Entre d’altres trobem en aquest primer número articles com “Art social i transformació”, a càrrec d’Antonio Alcántara, “Del circ tradicional a circ social, una eina social per a la transformació”, “Teatre i circ social a Cardedeu i Granollers” o “Lluita per visibilitzar el teatre i el circ social” d’Olga Vinyals. La revista es publica en català i castellà, en paper i en format digital i és quadrimestral, la trobareu a www.artsocial.cat i la podreu seguir a les xarxes (Facebook i twitter).

El projecte és fruït de diverses persones, com per exemple Antonio Alcántara, Olga Vinyals, Aïda Ballester, Patricia Trujillo, Anna Rubio i Víctor Ruíz, a més de les col•laboracions d’Albert Hosta o Adrià Campdepadrós en aspectes tècnics i Lola Renau en la coordinació i direcció.
 

Enlaces relacionados