Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Circus Incubator obre una nova convocatòria per a artistes i professionals de circ

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Circus Incubator obre una nova convocatòria per a artistes i professionals de circ

La Central del Circ participa en aquest projecte que funciona com una incubadora de projectes de circ

El projecte europeu Circus Incubator ha obert una nova convocatòria per a joves artistes i programadors i professionals de circ. Circus Incubator és un nou projecte internacional impulsat per La Grainerie (Toulouse) en el que participa La Central del Circ que funciona com a una incubadora de projectes de circ que permeti als artistes participants desenvolupar una manera de funcionar que integri tant investigació artística com enfocament empresarial.


El projecte obre una convocatòria per a joves artistes per a promoure la seva internacionalització com a mitjà per aconseguir experiència, acumular experiències i ampliar la imaginació professional i artística. Respecte els professionals, l’objectiu és incrementar el seu suport als joves artistes de circ i fer-los més coneixedors del circ contemporani, entre d’altres aspectes. En total s’escolliran 16 artistes i 16 professionals.


Els artistes participants participaran en dos tallers a Recife (Brasil) i  Estocolm. El primer és un taller de recerca dirigit per dos directors artístics en què es compartiran les experiències artístiques dels participants i es coneixerà l’àmbit del circ a Recife.


Tant artistes com professionals assistiran a un taller a Estocolm en què s’intercanviaran coneixements i es promourà el diàleg entre els dos perfils de participants.


Aquí trobareu més informació sobre la convocatòria.

Enllaços relacionats