Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La interculturalitat serà l’eix vertebrador de la programació de Fira Tàrrega

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

La interculturalitat serà l’eix vertebrador de la programació de Fira Tàrrega

Entre el circ programat, les companyies Mumusic Circus, Escarlata Circus, el 20è Circ d’Hivern, Diana Gadish, Companyia de circ “eia”, Joan Català i la Industrial Teatrera

La 36a edició de Fira Tàrrega, que tindrà lloc del 8 a l'11 de setembre, tindrà com a eix vertebrador de la programació la interculturalitat. En total es podran veure 60 espectacles de 57 companyies. L’espectacle inaugural serà The Colour of Times, de la companyia francesa Artonik, i el focus enguany es centrarà en la producció d’arts escèniques de Xil•le.


Pel que fa a la programació de circ català, Tàrrega acollirà els nous espectacles de Joan Català, Menar, la Industrial Teatrera amb Nàufrags i la Companyia de Circ “eia” amb inTarsi. També es podran veure  Handle with care de Diana Gadish, Garbuix, el 20è Circ d’Hivern de l’Ateneu de 9Barris, CorroC d’Escarlata Circus i Amigoo de Mumusic Circus.


Altres espectacles de companyies internacionals són  Furieuse tendreses, de Cirque Exalté i Au pied du mur, de 100 Racines, ambdues franceses i All Genis All Idiot de la sueca Svalbard.


Com en d’altres edicions, l’APCC comptarà amb un estand paraigües a la Llotja de Professionals, obert a tots els socis i sòcies que s’hagin inscrit com a professional i responguin a la convocatòria feta per l’associació.

Enguany els socis i sòcies de l’APCC gaudiran d’un 50% de descompte sobre el preu de la inscripció com a professional ( el cost sense descompte és de 30 -36 euros segons les dates en què es faci).