Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Torna el Circ en Família aquest cap de setmana

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Torna el Circ en Família aquest cap de setmana

L'objectiu és acostar el circ als més menuts

Aquest cap de setmana torna el Circ en Família a tres espais  de la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (XECC): Escola Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú, l'Estruch de Sabadell i Cronopis de Mataró. Es tracta d'una activitat per a famílies perquè els petits puguin descobrir el món del circ i desenvolupar habilitats físiques i expressives.

La iniciativa sorgeix de la XECC, una xarxa d’espais públics i privats que ofereixen recursos per a la creació, l’entrenament, la formació, la producció, l’exhibició o la distribució de circ amb l’objectiu de difondre i promoure aquesta art escènica.

La Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (la XECC) està formada per 17 espais d’arreu de Catalunya: l’Ateneu Popular de 9 Barris, l’Almazén, La Nave Espacial, Gente Colgada, Escola de Circ Rogelio Rivel, La Central del Circ, (Barcelona), Ca l’Estruch (Sabadell), Circ Cric (Sant Esteve de Palautordera), Circo Los (Sant Celoni), Cronopis (Mataró), La Circoteca de Passabarret (Valls), La Crica (Manresa), La Llançadora i Roca Umbert (Granollers), Tub d’Assaig 7.70 (Terrassa), El Circ de les Mussaranyes (Reus), Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova I la Geltrú). La XECC ha estat impulsada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).

Els horaris del Circ en Família són els següents:

L'Estruch - Sabadell

Dissabte 8 d'octubre a les 11h

Escola de Circ Saltimanqui - Vilanova i la Geltrú

Diumenge 9 d'octubre d'11h a 13h

Cronopis - Mataró

Diumenge  d'octubre d'11h a 13h