Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Èxit de públic de la nova seu de La Crica a Berga

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Èxit de públic de la nova seu de La Crica a Berga

El primer mes en funcionament la nova escola ja té uns 70 alumnes

L'escola de circ La Crica de Manresa ha obert enguany una nova seu en formació de circ a Berga, a l'antic cinema Catalunya, actual lloc d'entrenament dels castellers d'aquesta ciutat. Dos dies per setmana aquest cinema acull la formació per adults i infants, fins ara un total de 70 persones amb només un mes en funcionament. 

Actualment l'escola de La Crica a Manresa té uns 260 alumnes i ocupa la sala Sant Domènec, i es van interessar per impartir circ a Berga perquè uns 15 alumnes d'aquesta ciutat baixaven a la capital del Bages cada setmana per seguir les classes.

A Berga la formació per a infants es divideix en quatre grups segons les edats, i els grups a partir de 16 anys estan dedicats a la iniciació en aeris, malabarisme i equilibris acrobàtics. Fins i tot algun dels grups ja està tancat i s'ha hagut d'obrir una llista d'espera. L'objectiu és que l'any que ve és incrementar el nombre d'alumnes de Berga i voltants i es puguin doblar les línies de l'escola, segons explica la seva responsable, Rat Serra, artista i formadora de circ.