Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Amer i Àfrica, Arnau Andreu i La Fem Fatal al Combinat 52 de l'Ateneu Popular de 9Barris

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Amer i Àfrica, Arnau Andreu i La Fem Fatal al Combinat 52 de l'Ateneu Popular de 9Barris

La ballarina Vero Cendoya dirigeix l'edició 52 d'aquest espectacle

L'Ateneu Popular de 9Barris acull aquest cap de setmana l'edició 52 del seu Combinat de circ, un espectacle fruit d'una convocatòria oberta per artistes on se'ls proposa treballar amb un director durant una setmana de residència a l'Ateneu. D'aquesta manera des de l'Ateneu es vol potenciar les noves direccions i fer costat al suport a la creació des de les residències.
 

La coreògrafa i ballarina Vero Cendoya (directora de La partida, premi de la crítica 2015) és la directora d'aquest espectacle que comptarà amb els següents artistes: La Fem Fatal (trapezi doble), Amer i Àfrica (acrobàcies mans a mans), Clara Prieto (corda llisa), Pablo Molina (verticals i dansa) i Arnau Andreu Freixas (trapezi fix).

L'espectacle es podrà veure dissabte 22 a les 20h i diumenge 23 d'octubre a les 18h. Aquí teniu més informació sobre com comprar les entrades (6 euros adults, 3 euros fins als 14 anys).