Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Creamap.cat vol situar al mapa la presència de creadors catalans al món

Notícies del circ

<< Altres notícies Política cultural i educativa

Creamap.cat vol situar al mapa la presència de creadors catalans al món

És una eina creada per l'Institut Ramon Llull que poden gestionar els artistes i mànagers

CREAMAP.CAT és una eina de visualització geogràfica de la presència dels creadors catalans arreu del món. Mostra les activitats dutes a terme en diferents localitzacions, identificant-les segons el seu àmbit cultural (arts escèniques, arts visuals, literatura, llengua i activitats de formació, entre altres).

El desenvolupament i la coordinació del projecte Creamap.cat l'ha dut a terme l'Institut Ramon Llull amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

Cada activitat cultural queda ubicada al mapa mitjançant una icona específica que la identifica amb la categoria artística a la que pertany.  Les cerques en el mapa es poden filtrar per país, categoria i dates, també hi ha la possibilitat d'introduir en el cercador el nom de l'artista, de l'espectacle o de l'esdeveniment que es vol buscar.

A més a més,  usuaris externs - creadors, mànagers, agències, associacions professionals i sectorials, promotors, exhibidors i altres agents del sector cultural- poden introduir-hi les seves activitats.

Per fer-ho, cal que us doneu d'alta com a EDITORS al següent enllaç: http://control.llull.cat/LLULLCULTURA/EDITORS/login.cfm

Un cop introduïdes les vostres dades, rebreu una confirmació d'alta i, tot seguit, podreu accedir al formulari d'introducció de dades.

Per qualsevol dubte o consulta adreceu-vos a cremap@llull.cat

Enllaços relacionats