Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Ludo i Oopart de Tresperté guanyen els premis PACA

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Ludo i Oopart de Tresperté guanyen els premis PACA

La cia Niko y Vito han rebut el premi al millor número dels Premis de l’Associació de Circ d’Andalusia (ACA)

Dos espectacles dirigits per Antonio J. Gómez, “El gran Dimitri”, han estat els guanyadors dels Premis de l’Associació de Circ d’Andalusia (ACA): la coproducció Ludo Circus Show ha guanyat els premis al millor espectacle de sala i millor direcció a més del de millor música original, a càrrec de Morten Jespersen. Per la seva banda la companyia Tresperté ha rebut quatre altres guardons: millor espectacle de carrer,  millor escenografía (Carlos Monzón), millor il•luminació (Almudena Oneto) i millor vestuari (Laura León).


Cal tenir en compte que Ludo Circus Show és un projecte que ha aconseguit reunir a diferents companyies com Tresperté, Noletia, El Gran Dimitri, Manolo Carambolas, Greta García Jonsson i Darío Dumont. La segona edició dels premis PACA es va celebrar el divendres 21 d’octubre en una gala al Teatre Málaga de Canovas i en ella van actuar diferents companyies de circ estatals com la catalana En diciembre.


D’altra banda, el premi al millor número va ser per la compañía Niko y Vito i la seva “bàscula fluixa”, un número d’equilibri que es va estrenar al passat Festival Cirque du Demain de París, i el Premi a l’artista revelació va ser per Dario Dumont. Miguel Ángel Fernández “TingaTinga” va ser guardonat als seus 71 anys amb el Premi d’Honor.

El jurat dels premis està format per  la productora especialitzada en circ Elena Ros, el director del Teatro Circo de Murcia Juan Pablo Soler, el coordinador del Teatro Alameda de Sevilla Juan Villafruela, el clown i director d’escena Gorka Ganso i el responsable en arts escèniques de la Junta d’Andalusia Víctor García.