Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Teatre Arnau celebra una jornada per debatre el seu futur

Notícies del circ

<< Altres notícies Política cultural i educativa

El Teatre Arnau celebra una jornada per debatre el seu futur

L'APCC participa en el procés particpatiu perquè el circ tingui presència en el pròxim Teatre Arnau

El pròxim dissabte 5 de novembre tindrà lloc una jornada de reflexió sobre el futur del Teatre Arnau situat a l'avinguda del Paral·lel de Barcelona. Durant tot el dia, i sota el títol de "Com vols que sigui el Teatre Arnau?" s'han organitzat diferents activitats com una exposició de les necessitats dels actors implicats en el procès participatiu de decisió, entre els quals es troba l'APCC.

També es farà una exposició d'experiències  del Centre Cultural d'Asilo a Nàpols, el Teatro del Barrio de Madrid i l'Ateneu Popular Coma Cros de Salt. La jornada s'acabarà amb un dinar comunitari a la plaça Raquel Meller del Paral·lel i amb activitats culturals.

Informes tècnics han dictaminat que l'edifici actual del teatre s'ha d'enderrocar, però malgrat això continua dempeus la idea d'ocupar aquell espai amb un projecte cultural, segons han confirmat des de l'Ajuntament de Barcelona.

Amb motiu d'aquesta jornada es demana a artistes la seva col·laboració si volen actuar després del dinar. Si hi esteu interessats/des envieu-nos un mail a apcc@apcc.cat.