Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'APCC prepara l'agenda de circ de Nadal

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

L'APCC prepara l'agenda de circ de Nadal

Els socis i sòcies ja poden enviar les seves actuacions perquè en formin part

L'APCC elaborarà en unes setmanes l'Agenda de Circ de Nadal, tal i com ha fet els darrers anys. L'objectiu és ajudar a difondre entre el públic totes les activitats de circ dels associats/des que tenen lloc al voltant de les dates de Nadal.

Els socis i sòcies ja poden fer arribar a l'oficina de l'APCC els seus espectacles i tallers que estiguin programats des del 16 de desembre al 8 de gener de 2017. Cal que ens envieu abans del 5 de desembre el nom de l'espectacle, les dates, horaris, lloc i preu de les entrades així com un imatge al mail apcc@apcc.cat. Per qualsevol dubte ens trobeu als matins al 83 3560931.

La previsió és publicar l'agenda de Nadal el 15 de desembre en el butlletí per a socis i distribuir còpies en paper als principals centres d'exhibició de circ de Catalunya.

El 2016 l’APCC va recollir més de 30 propostes d’espectacles i tallers de circ dels socis i sòcies pel Nadal, dates en què tradicionalment augmenta la programació de circ als teatres i altres equipaments de Catalunya.