Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La cooperativa d’artistes La Bonita inaugura nou espai a Poblenou

Notícies del circ

<< Altres notícies Sector

La cooperativa d’artistes La Bonita inaugura nou espai a Poblenou

La inauguració és aquest dissabte 26 de novembre amb espectacles i festa

La cooperativa d’artistes LaBonita inaugura aquest dissabte la seva nova seu al districte de Poblenou, que acollirà les seves oficines i també un nou espai per a la formació i la creació. Actualment la cooperativa reuneix més de 200 artistes de l’àmbit del circ, la dansa i les arts plàstiques.

La festa d’inauguració serà aquest dissabte 26 de novembre a les 21h, amb festa iespectacles de circ com el de la companyia cia Cai i altres gèneres.

LaBonita ofereix serveis de gestió i contractació i assessorament laboral i administratiu i amb aquest nou espai el seu objectiu és crear un pont de connexió entre els artistes, enfortir-se com a comunitat i establir vincles d’intercanvi, donar suport a projectes o iniciatives col•lectives, defensar els interessos professionals dels associats i constituir un canal de difusió i comunicació més complet.

El nou espai, situat al carrer Cristóbal de Moura 105, inclourà una sala diàfana, independent, que mesura 110 m2 i amb 7,5m d’alçada. També disposa de cuina, sala de reunions, espai de coworking, taller i pàrquing de bicicletes.

Enllaços relacionats