Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El projecte de circ social Circ Bombeta protagonitza l'espectacle Mur

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

El projecte de circ social Circ Bombeta protagonitza l'espectacle Mur

El Circ de Nadal de Mataró està dirigit per l'artista Nacho Flores

Mur és el títol de l'espectacle de Circ de Nadal de Mataró, enguany dirigit per l'artista Nacho Flores i protagonitzat pels membres del projecte de circ social Circ Bombeta i els artistes de Circ Vermut. Un total de nou clowns amb diferents capacitats i diferents nivells experiència artística (alguns d'ella amb una àmplia trajectòria professional) que actuaran al Teatre Monumental de Mataró avui dimecres 28 i demà dijous 29 de desembre a les 18h.

Mur és un circ vital i poètic produït per Camaleònica Produccions amb la col·laboració d’Associació de Circ Cronopis i Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

L'artista reconegut internacionalment Nacho Flores dirigeix a  Jordi Mas i David Caldenich, de Circ Vermut, Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa i Manolo Osoyo, de Circ Bombeta, Alberto Munilla i Ramón Giménez, fundador del grup Ojos de Brujo.

“Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”, és el lema que conté l’essència de Mur, juntament amb cubs, llum i treball col·lectiu: les construccions impossibles impulsen els artistes a treballar de manera col·lectiva per assolir un objectiu comú, deconstruir un mur per edificar un nou món.

"Mur” és un exemple clar que demostra que l’art pot erigir-se com una eina d’integració social i de qüestionament de la societat actual.

 

 

Enllaços relacionats