Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Unes 60 companyies de circ estaran presents a la segona Biennal del Circ a la regió de Marsella

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Unes 60 companyies de circ estaran presents a la segona Biennal del Circ a la regió de Marsella

Entre les companyies programades s'hi troben Baró d'Evel i Johann le Guillerm

La segona edició de la Biennal International des Arts du Cirque tindrà lloc a la carpa que el festival ha instal·lat a les platges del Prado de Marsella, del 21 de gener al 19 de febrer del 2017.

Els 100.000 espectadors que s’esperen podran descobrir i gaudir d’una programació excepcional formada per 60 companyies entre les quals 11 són regionals i 13 internacionals. Dels 63 espectacles que es podran veure, 26 són creacions mundials amb unes 260 representacions fetes, com ara; Johann le Guillerm amb "Secret (Temps 2), Baró d'Evel amb "Bestias", Les Colporteurs amb "Sous la toile de Jheronimus" o la companyia No Fit State amb "Block".


Aquest 2017, la Biennal consolida el seu ancoratge territorial gràcies a la participació de 46 col·laboradors culturals de 27 ciutats, on es presentaran els espectacles del festival. Tal i com es va dur a terme el passat 2015, la Biennal acollirà una Trobada de Professionals on s’espera la participació de 500 programadors mundials.

La Biennal compta amb el suport institucional de l'Ajuntament de Marsella, el Ministeri de Cultura i de Comunicació i les administracions regionals.

Enllaços relacionats