Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Central del Circ col·labora amb el Festival Cruïlla

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ - 8 i 9 de juliol de 2011

La Central del Circ col·labora amb el Festival Cruïlla

Per primer cop el festival de música incorporarà circ


Per primer cop el circ entra al Festival de Música Cruïlla Barcelona. El Cabaret de Circ del Cruïlla porta al Festival tres projectes creats a través del projecte circ que o! - Pirineus de circ. Tots tres espectacles, de LapOeT, Proyecto Otradnoie i Duo Luyol, estaran conduits per Jorge Albuerne, presentador i agitador, que dinamitzarà la participació del públic d’aquesta primera col•laboració entre La Central del Circ i el Festival Cruïlla.

La Central del Circ. Fàbrica de Creació de Circ de Barcelona col•labora per primer cop en el Festival Cruïlla. Per un cantó, els números les companyies que participen en el cabaret de Circ (LapOeT, Proyecto Otradnoie i Duo Luyol) han estat seleccionades dins el programa Camins emergents, una xarxa de difusió de peces curtes i números de circ. S’emmarca dins Circ Que O! Pirineus de Circ, un projecte de cooperació transfronterera per a la creació, difusió i formació en l’àmbit del circ de l’Aragó, Catalunya i Midi-Pyrinées.

Per l’altre, també hi participa Jorge Albuerne, artista resident de La Central del Circ que aquest ha estat seleccionat en la Convocatòria de Creació que La Central ha obert en associació amb L’Antic Teatre.
 

LapOeT presenta un número de roda alemanya acompanyat per un músic, inspirat de la noció musical del contrapunt. Proyecto Otradnoie porta una proposta de cintes aèries. Coqueteja amb la tensió i el risc i se situa en una atmosfera de camerino improvisat, entre pols i maquillatge i du per nom ‘Los hilos de los que cuelgan mis maneras’. I amb Duo Luyol arriba el número de Bàscula coreana, amb que dos acròbates se sorprenen quan s’enlairen cap als núvols i es desfan dels límits del cel. 

Més fotos aquí
 

Enllaços relacionats

Fotos Judit Contreras

Fotos Judit Contreras

Fotos Judit Contreras

Fotos Judit Contreras

Fotos Judit Contreras

Fotos Judit Contreras