Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Sant Pere de Ribes tindrà una carpa de circ estable, la Carpa Revolució

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Sant Pere de Ribes tindrà una carpa de circ estable, la Carpa Revolució

Les instal•lacions s’inauguren el pròxim 28 d’abril amb tres dies de programació

Els col•lectiu organitzador del Festival Fes+Chapeau de Sant Pere de Ribes ha instal•lat una carpa de circ al municipi amb l’objectiu que es converteixi en un centre d’exhibició i residència de companyies durant tot l’any. La Carpa Revolució s’inaugurarà el pròxim  28 d’abril amb programació de circ gratuïta durant tot el cap de setmana fins el dilluns 1 de maig. Entre d’altres, actuaran la cia Vaques, Circo Los, la cia Zero i la cia Atempo Circ.


La carpa es troba al Pati de Can Puig i principalment estarà dedicada a acollir residències artístiques i exhibició d’espectacles de circ, a més de projectes de circ social. Segons expliquen els organitzadors, l’objectiu de la Carpa Revolució és “desenvolupar un projecte obert a la creació, investigació, innovació, formació, programació artística i accions socials que fomentin el vincle entre les arts escèniques i les persones com a motor de canvi social, cultural i econòmic capaç de provocar, commoure i qüestionar el món que ens envolta”.


La programació de la inauguració comença dijous 27, amb una sessió de presentació del projecte per a professionals de les arts escèniques, i divendres 28 comença la programació artística, amb l’acte inaugural i altres actuacions que s’allargaran tota la nit. Dissabte 29, diumenge 30 d’abril i dilluns 1 de maig estan programats espectacles durant tot el dia, podeu consultar-la aquí.
 

Enllaços relacionats