Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Els centres cívics de Barcelona inicien una programació conjunta d’arts escèniques i música

Notícies del circ

<< Altres notícies Política cultural i educativa

Els centres cívics de Barcelona inicien una programació conjunta d’arts escèniques i música

Enguany es programaran 20 propostes diferents i el 2018 l’objectiu és arribar a més de 40

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat la programació de gires d’arts escèniques en  centres cívics de la ciutat sota el nom de Barcelona Districte Cultural. Enguany, en la primera edició, s’han programat 20 propostes a 13 espais, i està previst que el 2018 s’arribi a 40 espectacles en 30 centres cívics, el que suposaria 300 actuacions. En l’àmbit del circ, el 2017 s’ha programat Indomador d’Animal Religion, Amigoo de Mumusic Circus i Somnis de sorra de Borjaytuquépintas, i també es programa teatre, dansa i música entre diferents gèneres.

Un dels objectius de la iniciativa és acostar oferta cultural a públic no habitual. Enguany els espectacles seran gratuïts i cada un es podrà veure a tres centres cívics diferents de la ciutat.

El fet de crear una programació conjunta ha facilitat que els centres cívics puguin oferir aquesta oferta cultural, més arriscada, que atregui a un públic més jove de l’habitual. Està previst que a més dels espectacles també es duguin a terme activitats paral•leles a les biblioteques i centres escolars.