Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Cirquet Confetti i Claret Clown a Fira del Clown 2017 a Vilanova de la Muga

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Cirquet Confetti i Claret Clown a Fira del Clown 2017 a Vilanova de la Muga

El 27 de maig es celebra la VI edició de la Fira del Clown organitzada per l'Ajuntament de Perelada que compta amb una àmplia programació per a tots els públics

El proper 27 de maig, té lloc a Vilanova de la Muga la sisena edició de la Fira del Clown organitzada per l'Ajuntament de Perelada. Un any més, el festival de pallassos i pallasses treballa per fomentar i recuperar la figura entranyable del clown com a personatge humorístic del món de l'espectacle oferint a un públic familiar espectacles i activitats diverses.

La fira compta amb una àmplia programació d'espectacles de la mà de companyies com Cia. Claret Clown i Cia. Cirquet Confetti, entre d'altres, que es podran gaudir de forma gratuïta. L'organització ha distribuit els espectacles i els tallers en quatre escenaris diferents emplaçats en diferents punts de la població.

En aquesta edició, tots aquells pallassos i pallasses que vulguin podran participar de "La Cursa de Sabatots", una acció que vol retre homenatge al Pallasso Monti.

Enllaços relacionats