Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'APCC organitza un speed meeting amb programadors/es a Fira Tàrrega 2017

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

L'APCC organitza un speed meeting amb programadors/es a Fira Tàrrega 2017

L'associació comptarà amb un estand paraigües que podran utilitzar tots els socis i sòcies

L'APCC organitza per segon any una trobada entre artistes i companyies de circ i programadors/es a l'espai professional de Fira Tàrrega. Enguany el speed meeting s'ha previst el divendres 8 de setembre al matí, i es manté el funcionament de l'any passat: cada trobada serà de 5 minuts de cara a facilitar que més companyies i artistes  puguin parlar amb el major nombre possible de programadors/es. Esl socis i sòcies que vulguin formar-ne part ens han d'escriure a projectes@apcc.cat fins el 28 de juliol.

L'objectiu d'aquesta activitat és facilitar que socis i sòcies puguin presentar els seus espectacles i projectes a programadors/es interessats en propostes de circ, també a nivell internacional. Després d'aquests primers 5 minuts els dos professionals poden posar-se d'acord per continuar la xerrada en un altre moment.

Des de l'APCC estem contactant amb programadors i programadores per convidar-los al speed meeting,una vegada tinguem el llistat de persones confirmades organitzarem la graella de trobades amb els associats/des i us l'enviarem.

Mostres d'espectacles a la Llotja

Fira Tàrrega ofereix la possibilitat a les companyies de fer "demos" dels seus espectacles a la Llotja de professionals. Es tracta de breus presentacions de 10 minuts sense necessitats tècniques i amb música molt limitada per no molestar les activitats organitzades. Si esteu interessats/interessades contacteu amb projectes@apcc.cat abans del 28 de juliol. Per dur a terme demos cal que esteu inscrits/es com a professionals a Fira Tàrrega.

Estand paraigües

Com en d'altres ocasions, l'APCC comptarà amb un estand paraigües a la Llotja de Fira Tàrrega del 7 al 10 de setembre. Les companyies i artistes associats podran deixar el seu material de difusió i podran utilitzar per reunir-se amb programadors i programadores i altres professionals. Si no podeu venir a Tàrrega, ens podeu portar a l'oficina fins dimecres 6 de setembre el vostre material perquè nosaltres el posem a l'estand.

Descomptes en la inscripció professional

Recordeu que per poder assistir al Speed Meeting o entrar a la Llotja cal inscriure's com a professional a Fira Tàrrega (fins el 4 de setembre). Els socis i sòcies de l'APCC compten amb un descompte del 50% en el cost d'aquesta inscripció, que permet també format part del Manual de professionals de la Fira. Aquí teniu més informació.