Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Andy thorson, Circo Afilado, Fernando Pose i Cia. Passerell al Festival de Circ Social de Sabadell

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Andy thorson, Circo Afilado, Fernando Pose i Cia. Passerell al Festival de Circ Social de Sabadell

La primera edició del festival de Circ Social de Sabadell organitzada per l'Associació Sabacirc

Del 27 de juny al 2 de juliol del 2017 es celebra la primera edició del Festival de Circ Social a Sabadell. Entre altres, hi haurà l'actuació d'artistes i companyies com Andy thorson, Circo Afilado, Fernando Pose i Cia. Passerell.

El Festival de Circ Social de Sabadell està organitzat per l'associació Sabacirc. Aquesta entitat és un col·lectiu d'artistes de circ professional, conscients del poder transformador de la cultura. Per aquest motiu dediquen la seva tasca a programar activitats relacionades amb l'animació i el circ social a través de formacions, tallers i espectacles.

En el marc del festival es podrà participar d'una taula rodona sobre el Circ Social i els seus beneficis, alhora que participar de tallers o trobades de clown i parkour. A més, es podrà assistir a les actuacions de nombrosos artístes en format d'espectale o números de circ en diferents localitzacions a l'espai públic de forma gratuïta.

Enllaços relacionats