Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Deltebre dansa aposta pel circ internacional

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Deltebre dansa aposta pel circ internacional

Amb Pepa Plana, El lado oscuro de las flores, Zirkus Morsa, Cie. Ici'Bas, Cie, l'indecénte i més

El festival Deltebre dansa ha decidit apostar pel circ internacional en aquesta 13ena edició, que es celebrarà del 10 al 23 de juliol. En aquesta trobada de 15 dies de durada, s'hi podran veure les actuacions de copmanyies i artistes com Pepa Plana, El lado oscuro de las flores, Zirkus Morsa, Cie. Ici'Bas, Cie. l'indecénte, Alexis Akrovatakis, Britt Portelli, Jose & Dani, Twenitweni, Nuuua, Seb et Blanca, Oskar Mauricio i Svalbard Company.

En total, 14 espectacles de circ contemporani de la mà de companyies i artistes tant nacionals com internacionas procedents de països com França, Suïssa, Grècia, Australia i Regne Unit.

El que va començar com un petit taller de dansa avui s'ha convertit en un festival de referència de les arts escèniques en l'àmbit nacional i internacional. En concret el festival es centra en la dansa i en el circ contemporani, tant pel que fa la seva programació d'espectacles com els tallers per a professionals o d'iniciació. 

Deltebre dansa ha consolidat nous públics i ha obert les arts escèniques a un públic general i especialitzat, a partir del caracter innovador i la qualitat de les seves propostes artístiques. El projecte pretén continuar esforçant-se per millorar en cada edició i seguir apostant per allò que es creud'interès cultural. 

Enllaços relacionats