Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Solfasirc presenta Filobal a l'Off de Chalon dans la Rue

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Solfasirc presenta Filobal a l'Off de Chalon dans la Rue

Del 20 al 23 de juliol a la carpa del col·lectiu Dre dans l'pentu

La companyia catalana Solfasirc presenta a l'Off del festival Chalon dans la Rue l'espectacle Filobal, una coproducció feta amb l'associació K-Bestan i el Departament de la Nièvre de la Regió francesa Bourgogne-Franche-Comté. Filobal es podrà veure del 20 al 23 de juliol a la carpa del col·lectiu dels Alps Dre dans l'pentu.

Biel Rosselló és el motor de la companyia Solfasirc, que neix de la iniciativa de diversos artistes que es reuneixen en el mateix espectacle. Els artistes, provinents de multiples disciplines com la música i el teatre, conflueixen en el l'univers del circ.

Filobal és una proposta que ens endinsa en els anys 1900 en el cor d'una fàbrica de cordills. L'espectacle vol representar la rutina de cada matí quan els obrers reprenen el seu lloc de treball, quan enrotllen, filen i trenen els cordills. Tanmateix, quelcom és diferent a la resta dels dies i sorgeix allò inesperat. Filobal és un espectacle on els malabars, l'acrobàcia, l'equilibri i la música construeixen la poesia i la performativitat.