Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Un mes d’agost amb circ per a tothom

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 09/08/2011

Un mes d’agost amb circ per a tothom

Cardedeu, Martorell, Manresa, Badalona, Granollers i Terrassa serviran d’aparador per a conèixer propostes de circ de tota mena

Els festivals carrer són potser l’escenari on el circ té més cabuda, però cada cop més, altres esdeveniments l’incorporen dins la seva programació. És el cas de les festes majors, i el mes d’agost n’és ben ple. Els propers dies, molts municipis de Catalunya viuen les seves festes. Algunes d’elles inclouen espais d’arts escèniques i enguany es podrà veure circ a Cardedeu, Badalona, Martorell, etc.

A continuació, trobareu diversos esdeveniments per veure circ el mes d’agost. Entre ells, diverses companyies reconegudes amb premis a nivell nacional i internacional presentaran els seus treballs com és el cas de la Cia Daraomai, Alba Sarraute, Cia, Mumusic Circus, La Industrial Teatrera, The Fyling Tiritas i Balagans.

FESTA MAJOR DE CARDEDEU
Dissabte 13 d’agost de 2011
Dins la Festa Major del municipi, hi ha un espai de circ que enguany acolirà les propostes de tres joves companyies premiades els darres anys amb diversos reconeixements.

18h00 / 1,2,3, Poma / Cia Daraomai
(Aparcament carrer del Doctor Klein)
Una proposta espectacular i delicada de circ fet poesia guanyadora del Premi del públic “Coup de Foudre 2010” al festival de Perpinyà i Premi al Millor Artista Novell a la primera edició dels Premis de Circ de Catalunya 2010.
Utilitzant el circ com a mode d’expressió, on el moviment i l’acrobàcia n’esdevenen el vocabulari principal, la companyia Daraomai desplega un ventall d’escenes impressionants i divertides, i crea un muntatge que captiva a grans i petits pel seu humor i poesia.
Equilibrismes, malabars, salts mortals i acrobàcies impossibles que us deixaran bocabadats.

19h15 / Roda mon / Mumusic Circus
(Plaça de l'Església)
La companyia, que va rebre per al seu anterior espectacle ‘Merci bien’ el Premi a millor espectacle familiar en la primera edició dels Premis de Circ de Catalunya, presenta ‘Roda Mon’. Es tracta d’una proposta que fusiona música, dansa i teatre, una reflexió sobre l'evolució del món i l'univers.

20h15 / Mirando a Yukali / Alba Sarraute Cia
(Plaça del garitu)
Un espectacle que ens va descobrir l’entranyable i polifacètica figura d’Alba Sarraute, Premi del Públic FiraTàrrega 2009 i Premi del Jurat Festival pallasses Andorra 2009.
A la recerca de l’essència en la natura verge i destruïda dels indígenes de l’Amazònia, “Mirant a Yukali” ens transporta a un món que tots tenim en un lloc profund. Un bany de poesia entre l’absurd i la realitat.

FESTA MAJOR DE MARTORELL
13 d'agost de 2011 - 20:30h
Plaça de l'Església, Martorell
Los Caneca Show, Cia Los Caneca
Un espectacle divertit, tendre, impressionant amb una barreja químicament perfecte d’acrobàcies, malabars i humor.

14 d'agost de 2011 - 22:00h
Brellogat (Martorell)
Cabaret de Circ
Cabaret de circ amb Don Davel, La Mandarina, The Fyling Tiritas (Petit volant, màstil i quadrant. Actualment la única companyia de petit volant d'Espanya. Guanyadors de "Valladolid Propone" del Festival TAC de Valladolid 2009) Balagans (protagonistes del 15e Circ d’Hivern de l’Ateneu de 9Barris i Guanyadors de la medalla d'or al Festival del Cirque de Demain 2011).

TEATRE KURSAAL DE MANRESA
25 d'agost de 2011 - 20:30h
Teatre Kursaal, Pg Pere lll, 35 (Manresa)
Cabaret de circ. El Teatre Kursaal acull el Cabaret de Circ. Un espectacle especial, divertit, entretingut i per a tota la família, amb la participació de Ton Muntané, Quim Girón, Asier, Jordi Gaspar, Los Caneca, Capicua, entre d'altres.

FESTIVAL DE CIRC DE TERRASSA (organitzat per l’Associació Tub d’Assaig)
30 d'agost de 2011 - 19:00h
Plaça de l’Assamblea de Catalunya (Terrassa)
Shake, Shake, Shake, Cia PakíPaya
Un espectacle burlesc de quadre aeri i perxa xinesa
Bon circ, alta « voltige » i molta adrenalina... Emoció i sorpreses! Quadre, perxa i disco! Dos acròbates fora de sèrie per un espectacle Rock and Roll!

FESTA MAJOR DE GRANOLLERS
Del 26 al 28 d'agost de 2011
Divendres 26 i Dissabte 27 / 21h
Diumenge 28 / 19h
Teatre de ponent (Granollers)
La teoria del riure, Cia. Claret Clown
Claret Papiol, actor còmic i clown, és aquí un professor excèntric que imparteix una classe magistral sobre la seva particular teoria del riure. El seu objectiu és demostrar quan, com, per què i de què riem o no riem.
La dissertació es desenvolupa a través de fórmules matemàtiques i factors filosòfics imprevisibles, que juguen amb els conceptes, les paraules i els objectes, i donen a l’acte un sentit lúdic, dislocant i altament còmic.

27 i 28 d'agost de 2011 - 12:00h
Teatre de ponent (Granollers)
Sóc un pallasso, Cia. Claret Clown
Llegenda de l’August, el primer pallasso que va existir sobre la terra.
Sota la inflexible presència del Senyor Peperoni, l’August es desviu per les seves grans passions: la màgia, la música i el teatre...
A cops de despropòsits estrafolaris, ell té la dèria de ser l’estrella del Circ Peperoni, envoltat de llums i de cortines de vellut.

28 d'agost de 2011 - 17:30h
Parc de Torres i Vilà (Granollers)
Atiritando, The Flying Tiritas
Petit volant, màstil i quadrant. Actualment la única companyia de petit volant d'Espanya. Guanyadors de "Valladolid Propone" del Festival TAC de Valladolid 2009.

Enllaços relacionats

Cia Daraomai

Cia Daraomai

Los Caneca Show

Los Caneca Show