Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Neix un nou festival d'arts escèniques a Ribes de Freser, Sotabosc

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Neix un nou festival d'arts escèniques a Ribes de Freser, Sotabosc

Està organitzat per les difusores de circ Altercircus, La Maleta dels Espectacles, La Centraleta i Espectacle Espectacular

El pròxim 30 de setembre de 2017, Ribes de Freser (Ripollès) acollirà el Sotabosc, un nou festival familiar d’arts escèniques pensat perquè les famílies puguin gaudir d’espectacles a l’aire lliure en espais verds. L’esdeveniment és organitzat per l’Associació Cultural dosidoscinc, formada per les gestores culturals d'Altercircus, La Maleta dels espectacles, La Centraleta i Espectacle Espectacular. L'organització compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ribes de Freser.

La programació començarà amb l’actuació dels gegantons i capgrossos de Ribes a la plaça del Mercat a les 11 h on també tindran lloc els Jocs Tradicionals de la companyia El Pájaro Carpintero. A les 12 h s’oferirà la projecció curts d’animació al cinema de Ribes de Freser, en col·laboració del Festival Gollut i ECIB (Escola de Cinema de Barcelona). A la 13 h hi haurà un vermut popular ofert per Vermut Miró.

A la tarda, a partir de les 16h les nenes i nens podran gaudir del taller de circ “Circ a les Golfes” que tindrà lloc al Castell de Sant Pere, a continuació, a les 18.15 h actuaran les titelles itinerants de la companyia Peus de porc. L’espectacle “Insomni” de la companyia Dudu Arnalot, tindrà lloc a la Font Margarideta a les 19.30 h, finalment la jornada es tancarà amb l’espectacle de circ “The Flamingo’s” de la Companyia Els Herrerita.

L’accés a tots els espectacles i activitats es farà amb una sola entrada de 15 € (preu general), 12,50 € (preu reduït per la franja dels 3-7 anys). L’entrada dóna accés a tots els espectacles, projeccions, tallers i vermut popular i es podrà comprar el mateix dia al punt d’informació Turístic i al Teatre de Ribes de Freser, tot el dia; i a les taquilles del cinema, només al matí.

Si voleu més informació podeu consultar la web del Sotabosc.

 

Enllaços relacionats