Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El TNT s’estrena amb l’espectacle de circ finlandès Cutting Edge

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

El TNT s’estrena amb l’espectacle de circ finlandès Cutting Edge

La programació del festival Terrassa Noves Tendències inclou Fang, de Quim Girón

El festival Terrassa Noves Tendències que es va inaugurar ahir  amb un espectacle de la Fura dels Baus, estrena avui a Catalunya Cutting Edge, de la companya de circ finlandesa WHS. El festival s’allarga fins a diumenge 1 d’octubre i es centra en creacions que treballen els nous llenguatges de les arts escèniques.


Cutting Edge es centra en la decapitació, per reflexionar sobre la identitat i el seu origen, sobre per què la mutilació de cossos ha estat sempre el número estrella dels espectacles de màgia, sobre el significat simbòlic de tallar un cap i de com podem aprendre de la nostra humanitat a través d’un acte tan inhumà.
Cutting Edge es situa entre l’humor negre i la tragèdia minimalista i combina la màgia, el barroquisme, la dansa contemporània i les arts visuals en una peça que explora una part brutal de la nostra cultura.

Per la seva banda, l’artista de circ Quim Girón de la companyia Animal Religion porta a Terrassa el seu darrer espectacle, Fang, basat en la manipulació i transformació d’aquest material. Una primera mostra d’aquesta peça es va poder veure a La Pedrera aquesta estiu en el cicle Noves Tendències.


Recordeu que els socis i sòcies de l’APCC gaudiu de descomptes en alguns dels espectacles del TNT, com Cutting Edge. Consulteu-los aqui.

Enllaços relacionats