Engega la tercera edició del Cara a Cara de converses postfunció de circ

Tornen les trobades Cara a Cara organitzades per l'APCC, que ja arriben a la seva tercera edició després dels bons resultats dels dos anys anteriors. En aquests encontres un artista de circ i una persona del públic assisteixen a espectacles de circ per tal de compartir punts de vista i intercanviar opinions. A través del Facebook de l'APCC buscarem artistes socis i sòcies que vulguin anar a veure un espectacle de circ d'aquesta tardor en diferents equipaments culturals de Catalunya.

L’objectiu és que ambdues persones vegin el mateix espectacle de circ contemporani i després en parlin i comparteixin què els ha semblat. Posteriorment, recullen aquesta conversa en un text o vídeo. Segons els resultats de les dues edicions ja celebrades,  tots dos tipus de públic van explicar que les converses postfunció van ser molt interessants perquè els havien aportat una nova mirada respecte l’espectacle en qüestió i sobre el circ en general.

 Els Cara a Cara tindran lloc durant la tardor i hivern, i es duran a terme gràcies a la col•laboració dels teatres i festivals que programen circ durant aquestes dates, que ofereixen les entrades gratuïtes, com el Teatre Lliure, l’Ateneu de 9Barris, el Centre Cultural de Terrassa, el Festival Temporada Alta, els Centres Cívics de Barcelona, el Kursaal de Manresa, Can Gassol de Mataró, el Teatre Auditori de Granollers , entre d'altres.

Actualment, des de l’APCC busquem socis i sòcies artistes que vulguin assistir als espectacles de circ com el Circ d'Hivern de l'Ateneu de 9Barris, Lurrak a Terrassa, Envà a Mataró, Deshábitat a Granollers o Rhümia a Manresa.  Les persones interessades ens han d’enviar un mail a apcc(ELIMINAR)@apcc.cat o  trucar-nos en horari de matins al 93 3560931. També poden posar-se en contacte amb l'Elena Zanzu <elenazanzu(ELIMINAR)@gmail.com>, que coordina el projecte.





 

Els artistes associats podeu participar aquesta tardor-hivern

Compartiu aquesta notícia